söndag 4 september 2011

3 fiskare, en eftermiddag och 37 hälleflundror!

3 fiskare, en eftermiddag och 37 hälleflundror låter ju för bra för att vara mer än en dröm men jag, S-O Larsson och David Lundqvist var helt klart vakna och superfokuserade hela dagen igår då det inte var många minuter mellan huggen. Vi åkte igår ut till ännu ett nytt område vid Nordkyn som vi tyckte såg bra ut på sjökortet. Man kan ju lugnt säga att det området överträffade våra vildaste förväntningar.
Under dagen hade vi ett flertal dubbeldrillningar och om inte det låter galet nog så hade vi dessutom trippeldrillningar vid två tillfällen. Mieko Predator tail var helt klart den jigg som levererade flest hälleflundror under passet men shaden var inte långt efter i antal. Vi tog alla tre 30kilo+ under dagen. Idag när jag sitter här och bloggar värker det lika mycket i kroppen som efter ett heldags skreifiskepass efter all hälleflundrabändning under gårdagen!
 
En av mina 12 hälleflundror för dagen och nytt pb!

David med fin hälleflundra!

Ännu en fin och Davids största på 132cm!

S-O ger tummen upp för dagens fiske!


Men efter dagens största och sista hälleflundra är han bra sliten!


En av dagens alla dubbelhugg!
  

Mieko Predator tail var rena godiset för hälleflundrorna!


David sammanfattar fisket!


Hälleflundra nummer 30!!!

Fler videos av gårdagens hälleflundrafiske kan du se här http://www.miekofishing.se/web/hallefundrarace_i_barents_hav.aspx

David Lundqvist – ”Fisk som stiger och tar betet när man släpper det till botten är man ibland med om vid torsk och sejfiske, igår hände det med hälleflundra! En helt otrolig upplevelse att ha med sig resten av livet!”
Nordic Safari och Barents hav levererar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar